Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A gondolat ereje

2014.01.01

150743.jpgMitől félnél inkább, ha biztosan tudnád, hogy az, amitől rettegsz, egy nap majd valóra válik? Melyik célodra összpontosítanál, ha kétségeid se lennének azzal kapcsolatban, hogy az elkötelezettséged meghozza méltó jutalmát?

Az elmédben a nap minden pillanatában örvénylenek a gondolatok. Minden, amit elértél, a gondolatok révén vált valóra. Valamennyi félelmed, amely visszatartott, a gondolataidban született meg.

Egyetlen esőcseppnek is hihetetlen ereje van, hiszen a többivel egyesülve hatalmas zivatarrá nőheti ki magát. Ugyanez a helyzet a gondolatokkal is. Egy pillanatra eszünkbe jut valami apróság, majd elfelejtjük és továbblépünk, hogy helyet adjunk a következő gondolatunknak. Amikor azonban a rengeteg kis gondolat ugyanazon témaköré csoportosul, olyan erő lesz úrrá rajtunk, hogy nem akad majd semmi, ami megállíthatná őket.

A gondolatok jönnek és mennek. Kedved szerint sáfárkodhatsz velük. Egy jól meghatározott cél érdekében szedd össze a gondolataidat, és meglátod, valóra válnak az álmaid!