Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jó hír

A mai napon több millió ember megy el kényelmesen és biztonságban a munkahelyére, majd este haza, anélkül, hogy balesetet szenvedne. A mai napon sokan olyan szerelemre találnak, amely egy életen át kitart. A mai napon több millió jótékonykodó ember ajánlja fel az idejét és a pénzét azoknak, akiknek égető szükségük van rá. A mai napon a világ minden részén, számtalan ember tudhat maga mögött egy békés, termékeny napot.

A mai napon valaki új, izgalmas felfedezést tesz. Modern otthonok épülnek. A képzelet szárnyakat kap. Valaki életeket ment meg. Barátságok élednek újjá. Gyermekek játszanak szüleik óvó tekintete mellett.

A mai és a holnapi nap között eltelt időben milliónyi jó és fontos dolog történik. A mai nap tele van kedvező lehetőségekkel, amelyeknek nagy részét meg is valósítják az emberek.

Káosz és harc uralja a Földet? Természetesen ez is előfordul, mégis ezernyi csodás élmény vár ránk. Ezek olyan hétköznapi, elfogadott, természetesnek vett, ugyanakkor mégis különleges dolgok, amelyekből soha nem lesz szenzáció az újságok címoldalán.

Amikor valami rossz hírt hallasz, gondolj arra, hogy jó hírekben is bővelkedik a világ. Annyira sok van belőlük, hogy szinte természetesnek vesszük a jelenlétüket. Egészében véve, a mai nap olyan csodálatos és különleges, amilyenről csak álmodni mertél.