Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vállalkozz a lehetetlenre!

A környezetedben élők azon siránkoznak, hogy lehetetlen végrehajtani valamit? Azt ajánlom, találd meg a módját, hogy bebizonyítsd az ellenkezőjét. Minden, ami megvalósíthatatlannak tűnik, valójában egy lehetőség, amely csak arra vár, hogy kiaknázd. Képzeld csak el, hogy milyen végtelen hatalmat ad az a rövidke kis mondat, hogy “Képes vagyok rá!”, amikor mindenki azt szajkózza, hogy “Lehetetlen!”.

A “Képtelen vagyok rá!” valójában azt jelenti, hogy “Nem fogom megtenni!”. Légy vállalkozó szellemű, és meglátod, megnyílik előtted a lehetőségek végtelen tárházának kapuja. Könnyű nemet mondani, hiszen ezzel hátat fordítunk a kihívásoknak és elkerüljük a kemény munkát. A siker csak azoknak az embereknek az ajtaján kopogtat be, akik igent mondanak, majd hozzálátnak, hogy megvalósítsák a terveiket.

A panaszok és a kifogások a középszerűség unalmas börtönébe zárnak. Gondolj csak bele, ami az egyiknek lehetetlennek tűnik, a másiknak sikert hozhat! Fogadd tárt karokkal a kihívásokat! Légy kezdeményező! Miután elvégeztél valamit, amiről mindenki azt állította, hogy lehetetlen, nyugodtan élvezd a siker édes ízét.

Keress olyan kihívásokat, amelyeknek képtelenség eleget tenni, és légy te az a valaki, aki megtöri az átkot, és learatja a mindenki által irigyelt babérokat!