Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megengedhetetlen különcség

 

A negatív gondolkodásmód talán a legkülöncebb, legpazarlóbb szenvedély, ami csak létezik. Olyasvalami, amit a világon senki sem engedhet meg magának.

Az ár, amelyet a negatív gondolatokért fizetnünk kell, soha nem térül meg, mivel a negatív gondolatokért az életünkkel fizetünk. Hogyan lehetne képes bárki is visszaszerezni azt a pillanatot, napot, vagy évet, amelyet a borús gondolatok jegyében töltött? Az ez idő alatt elvesztegetett lehetőségeken túl, a negatív gondolkodásmód egyértelműen pusztító hatással van az emberre. Semmit nem érhetünk el vele, viszont alaposan meg kell fizetnünk érte.

Szerencsére egyáltalán nincs szükség a negatív gondolatokra. Ne feledd, az irányítás a te kezedben van! Nem kell részt venned olyasmiben, amihez nem fűlik a fogad. Miért is akarnál részese lenni ilyesminek?

Mindegy, mit sodor az utadba az élet, jogod van eldönteni, hogy mihez kezdj vele. Még a látszólag reménytelen helyzetekben is az a legjobb, ha a derűs dolgokra összpontosítasz, egy pillanatra sem felejted el, hogy mire vagy képes és milyen hatalmas változásokat vihetsz a világban élők életébe. Miért cselekednél másképp?