Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mekkora butaságra vall?!

Egy nap majd rájössz arra, hogy mekkora butaságra vall azt képzelni, hogy hasznot húzhatsz mások szerencsétlenségéből. Egy nap majd rájössz arra, hogy mekkora butaságra vall bármit is várni cserébe a semmiért.

Egy nap majd rájössz arra, hogy mekkora butaságra vall büszkeségre és gőgre pazarolni a drága időt. Egy nap majd rájössz arra, hogy mekkora butaságra vall azt hinni, hogy különb vagy mindenkinél.

Egy nap majd megérted, hogy mekkora butaságra vall azt képzelni, hogy létezik alantas munka. Eljön majd a pillanat, amikor rájössz, mekkora butaságra vall dührohamot kapni és hisztériázni még a legapróbb, legjelentéktelenebb apróságok miatt is.

Egy nap majd rájössz arra, hogy mekkora butaságra vall egyfolytában azon emészteni magad, hogy mások mit gondolnak rólad. Egy nap majd rájössz arra, hogy mekkora butaságra vall a gyorsan elillanó, pillanatnyi gyönyör kedvéért hátat fordítani mindazoknak az értékeknek, amelyek a legfontosabbak az életben.

Egy nap majd megbánod, hogy bután viselkedtél, s akkor végre tovább lépsz, hogy igazán boldog, értékes, példás és megbecsült életet élj. Nem lenne jó már ott tartani? Mekkora butaságra vall, ha tovább vársz!