Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mondj köszönetet

Amikor valami balul sül el, szánj néhány percet arra, hogy köszönetet mondj azért a rengeteg dologért, amely megajándékozott a siker és a boldogság érzésével. A legbiztosabb, legmegbízhatóbb módja annak, hogy kilábalj a kellemetlenségekből, ha számba veszed az élettől kapott ajándékokat, és megbecsülöd magad.

Összpontosíts arra, amit képes vagy megtenni, így nem fognak majd vissza azok a dolgok, amelyeket nem tudsz teljesíteni. Becsüld meg, és örülj annak, amid van, s meglátod, nem állít majd eléd korlátokat a gondolat, hogy hiányt szenvedsz bármiben is.

Az igazi gazdagság a hála érzésével kezdődik. Minél hálásabb vagy azokért a jó dolgokért, amelyek a birtokodban vannak, idővel annál nagyobb értéket képviselnek majd.

Ha hálatelt szívvel élsz, tisztábban látsz. Olyasmit fedezhetsz fel, ami segíti az előrejutásodat az életben, s amit egyébként biztos, hogy nem méltattál volna figyelemre.

Mielőtt másokat vádolsz, megsértesz, bántasz, vagy aggódni kezdesz bármi miatt, szánj egy-két percet arra, hogy őszintén köszönetet mondj. Tekints a világra a hála érzésével, s meglátod milyen elsöprő erejű változásokon mész majd át.