Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagy mosolyt kérek!

Most rögtön gondolj valami kellemes, szép dologra, amitől jókedved lesz, és mosolyogj!

Gondolj azokra a különleges emberekre, akiknek a jelenléte beragyogja az életedet. Idézd fel azt a kivételesen csodás napot a múlt héten, amelyen olyan jól érezted magad. Emlékszel, mennyire örültek a gyerekeid, amikor tegnap este megérkeztél a munkából? Keress valamit, ami mosolyt csal az arcodra, és mosolyogj!

Szinte lehetetlenség, hogy negatív gondolatok keringjenek a fejedben, amikor őszintén mosolyogsz. Mosolyogj, és meglátod, azonnal rengeteg nagyszerű lehetőség nyílik meg előtted! Mosolyogj tiszta szívből, a szemedből és az arcodról süssön a boldogság, s így a környezetedben élők is kedvesek lesznek hozzád.

Mosolyogj azokra, akik autójukkal elhaladnak melletted az úton. Mosolyogj telefonálás közben. Bár a vonal túlsó végén lévő ember nem láthatja a mosolyodat, mégis érzi majd a hangodból, hogy boldog vagy, és ettől akaratlanul is kellemes hangulatot csempészel a beszélgetésetekbe.

Mosolyogj olyan sokszor, ahányszor csak tudsz. Gyerünk, hadd lássam azt a mosolyt! A mosoly csodát tesz. Itt az ideje, hogy kihasználd ezt a csodát.