Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pozitiv gondolatok

 

Ahhoz, hogy boldogan élj, mindig kell, hogy legyen a tarsolyban egy pozitív gondolat, amelyet bármelyik pillanatban előránthatsz. Így, mielőtt a kellemetlenségek úrrá lennének rajtad, gyorsan másfelé terelheted a gondolataidat.

Képzeld csak el, milyen lenne, ha hozzászoknál ahhoz, hogy minden napot önmagaddal, az életeddel vagy a világ dolgaival kapcsolatos kellemes élmények felfedezésével kezdesz! Valahányszor pusztító, negatív gondolatok kerítenének hatalmukba, azonnal felidézhetnéd azokat a szép dolgokat, amelyekért hálás vagy, és amelyeket megbecsülsz.

Az őszinte, tiszta szívből jövő hála jótékony hatással lehet az életed minden területére, és ellensúlyozhatja a világból nap mint nap feléd áradó negatív hatásokat.

Idézz fel valamit, amiért őszintén hálás vagy, s mielőtt letaglózna a rosszkedv, a harag, a gyűlölet, az irigység vagy a kétségbeesés, összpontosíts erre az előkészített, kellemes gondolatra!

Az őszinte hála segít abban, hogy valóban boldog légy, és gyakorlatias, pozitív gondolatok töltsék meg a mindennapjaidat. Meglátod, minden nap újabb és újabb okot ad arra, hogy hálás légy.