Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rejtett Kincsek

Ebben a pillanatban is rengeteg olyan dologgal büszkélkedhetsz, amelyekért hálás lehetsz. Tartottál mostanában legalább egy rövid szünetet, hogy számba vedd ezeket? Az élet gyakran tűnik nehéznek, és ez nem csak a látszat. A problémák ellenére azonban számtalan olyan dolog ölel bennünket körül, amelyeket természetesnek veszünk.

Most rögtön sorolj fel 5 olyan dolgot, amelyért a mai napon hálás lehetsz! Gondolj 5 áldásra, s meglátod, 5 felbecsülhetetlen értékű kincsre lelsz, amelyek segítenek, hogy fejlődj, építs, alkoss, és előre lépj az élet minden területén.

Ne a körülötted lévő dolgokban keresd szorgalmasan a kincseket, mert így elhanyagolod azokat, amelyek már a birtokodban vannak! Inkább becsüld meg és óvd azt, amid van. Ily módon idővel egyre több értékkel büszkélkedhetsz majd.

A siker nem olyasmi, amit egyik pillanatról a másikra megszerezhetsz. A belső értékek segítségével fejlődik ki. Ez egy olyan áldás, amelyet már megkaptál, de ápolnod kell, hogy virágot bontson. Becsüld meg azt, amid van, és amilyen gyakran és őszintén csak tudsz, mondj hálát érte! Céltudatosság és kemény munka segítségével óvd meg az értékes kincseket, hogy olyan értékké válhassanak, amelyekre mindig is vágytál.